skip to Main Content

LAKÁSFELÚJÍTÁS

Amennyiben teljeskörű lakásfelújítás előtt áll, megrendelése esetén
2 nap konzultációt ingyen adunk ügyfeleinknek.

Ez a befektetett munka számunkra is megtérül: szakmai tanácsaink segítenek ügyfeleinknek megtalálni a közös halmazt az álmok és a lehetőségek közt. Így a projekt megkezdése előtt Önnek részletes ismeretei lesznek az alkalmazott megoldások előnyeiről, esetleges hátrányairól és a felhasznált anyagok főbb jellemzőiről.

BONTÁS

Ahhoz, hogy otthonukkal támasztott igényeinket megvalósítsuk, sokszor elkerülhetetlen, hogy egy megvásárolt, megörökölt ingatlanon kisebb nagyobb változtatásokat hajtsunk végre.

Ennek első eleme mindig a bontás, ami zajjal, porral, kellemetlenséggel jár. Munkatársaink igyekszenek ezt a kellemetlenséget a minimálisra csökkenteni azáltal, hogy a lehető leggyorsabban befejezve ezt a fázist, az építésre koncentrálhassunk.

GIPSZKARTONOZÁS ÉS ELBURKOLÁSOK

Akár kisebb falakat, térelválasztókat építenénk, akár esztétikailag nem preferált csöveket szeretnénk elrejteni, a gipszkarton az egyik legolcsóbb, leggyorsabb megoldás. Sok esetben ezt javasoljuk falak építése helyett.

KŐMŰVES MUNKÁK

Egy fal lebontása, vagy egy új felhúzása nem is akkora munka, mint gondolná. Ugyanakkor hatalmas változást okozhat otthonában, növelheti Ön és szerettei komfortérzetét.

Bármilyen kőműves munkával keressenek minket bizalommal!

HIDEG / MELEG BURKOLÁS

Amennyiben kialakult a végleges elrendezés és álmai otthona
végleges formát öltött, ideje szép burkolatokkal ellátni.

Mind 3D-s látványtervekkel, mind a különböző anyagokról való konzultációval állunk rendelkezésre.

TELJES KÖRŰ GÉPÉSZETI MUNKÁK

Akár csak egy fűtésrekonstrukció, akár egy külső / belső szigeteléssel együtt végzett teljeskörű korszerűsítés a célja, tapasztalatunkkal sok pénzt spórolhat, hogy az adott ingatlan számára leginkább költséghatékony megoldást kiválaszthassa.

A mai modern anyagok a vízrendszer esetén is teljesen új szintjét jelentik a hygéniának.

FESTÉS ÉS MÁZOLÁS

A sok kiváló megoldás és technika végül – remélhetőleg – mind eltűnik a falban , észrevétlenül szolgálva Ön és családja kényelmét. Ami marad, az a szépen festett fal, hibátlanul mázolt felület.

VILLANYSZERELÉS

A legmagasabb szintű képesítéssel rendelkező szakemberünk a garancia arra, hogy az Ön által megálmodott fénytechnikai megoldások, gépek, berendezések hosszútávon is biztonságosan működjenek otthonában.

Back To Top